ISO 21364-22:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠٣ يونيو ٢٠٢٥

Domestic gas cooking appliances — Safety — Part 22: Particular requirements for ovens and compartment grills

ملفات الوثيقة ISO 21364-22:2025

الإنجليزية 40 صفحات
الإصدار الحالي
82.55 BHD

مجال الوثيقة ISO 21364-22:2025

This document specifies requirements for safety, construction and materials of domestic gas ovens and compartment grills.

NOTE 1        For general requirements regarding safety, construction and materials of gas ovens and compartment grills, see ISO 21364-1.

This document is applicable to the following:

     the following gas cooking appliances being built-in, table top or part of a cooking range:

    ovens with natural or forced convection;

    pyrolytic-self-cleaning ovens and pyrolytic-self-cleaning compartment grills;

    compartment grills.

     oven accessories.

It is not applicable to gas ovens and compartment grills intended for either outdoor use or commercial use, or both, as well as electrical heated elements as part of the appliance.

NOTE 2        For requirements regarding electrical safety, refer to the IEC 60335 series.

NOTE 3        Attention is drawn to the fact that:

      for appliances intended to be used in vehicles or on board ships or aircraft, additional requirements can apply;

      in many countries, additional requirements are specified by the national health authorities, the national water supply authorities and similar authorities.

This document does not cover requirements relating to gas cylinders, their pressure regulators and their connections.

This document does not cover requirements for gas installation.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 625:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal and coke — Determination of carbon and hydrogen — Liebig method
ISO/IEC 21000-3:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Multimedia framework (MPEG-21) — Part 3: Digital Item Identification
ISO 7207-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Implants for surgery — Components for partial and total knee joint prostheses — Part 2: Articulating surfaces made of metal, ceramic and plastics materials
ISO 21347:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Space systems — Fracture and damage control